Om oss


Företaget vi är en byggentreprenör som genomför renoveringar och nyproduktion till privatkunder och företag i Stockholm med omnejd. Vi består nu av ett team av proffs med över 15 års erfarenhet, som har visat sig pålitliga arbetstagare inom byggbranschen.

Vårt företag skapar bostäder för familjer, och tar hänsyn till varje familjemedlems individuella önskemål. Vårt mål är att skapa bostäder för er att trivas i, och att uppfylla era drömmar.

Varför välja oss


Ni kommer att få ert drömprojekt klart tack vare våra moderna verktyg, högkvalitativa material och företagets erfarna medarbetare innehar kompetensen som redo att färdigställa byggnadsarbeten av alla svårighetsgrader, oavsett väder och årstid.

Vi skapar ett unikt husprojekt för er, och vi tar hänsyn till alla era önskemål och preferenser. Detta resulterar i ett bekvämt boende för alla medlemmar i er familj.

Moderna Trätrappor


En av vi specialiteter är skräddarsydda trappor som går att variera och tillverka i nästan alla slags varianter. Våra hantverkare har erfarenhet av alla slags träslag, så som furu, ask, björn eller ek, valnöt och mahogny. Om du vill använda andra material, så kan vi kombinera detta efter era önskemål. 

Vi håller alltid en hög standard och ser alltid till att använda oss av material från pålitliga leverantörer för att garantera säkra resultat.VÅR HISTORIA

Företaget vi grundades 2002 av en erfaren hantverkare från Polen. Till en början arbetade vi med att bygga eldstäder, och sedan dekoration på ett kreativt sätt med hjälp av stenar och stenplattor. Senare kom vårt intresse för inomhusrenovering att väckas, detta efter att ha bemästrat den konsten som målare, murare, plattsättare och inredare. Företagets grundare har alltid sett sig själv som en konstnär, och varje hem han arbetar med är inte bara präglat av högkvalitativt arbete, utan också av lättsamhet och ärlighet. Tack vare sina rikliga erfarenheter och visioner kunde han med nöje ge sina kunder råd om t.ex. olika färgscheman och material.

Uppriktighet och professionalism ledde snart till en allt större tillströmning av kunder, och han övervägde ett partnerskap. “Vad kan vara bättre för familjefriden än att arbeta tillsammans för goda resultat?”. Kort därefter anslöt sig hans son Iurii till företaget. Med en dubbel hängivenhet fortsatte de två männen att bygga sig ett gott rykte som specialister inom sitt arbete.

År 2015 bestämde de sig för att rikta sitt fokus mot renovering av fastigheter. Under de två senaste åren har familjeföretaget färdigställt tre hem färdiga för inflyttning. Framgången vilar på familjens grundpelare, hustrun och modern, som stöttar, inspirerar, marknadsför och utvecklar detta starka familjeföretag.

Riktiga män besitter en viss rastlöshet, och strävar alltid framåt, vilket är varför vi år 2017 med framgång började utveckla helt nya byggnader. Med sina kunskaper inom området har vi anställt kvalificerade proffs inom byggarbete och reparation, samt skrivit kontrakt med licensierade leverantörer och tillverkare.

När familjens överhuvud fick frågan om hemligheten bakom sin framgång, svarade vår ägare: “Harmoni och tillit inom familjen, och ett enda mål – att vara hjälpsamma och uppnå kundernas förväntningar, ställa tillit till kunderna och att lita på våra partners, det har lagt grunden för våra prestationer.”Kontakta vår byggfirma idag för Offert-förslag i nästa ombyggnad & renoveringsprojekt!

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *