Trapphusstädning – Tillgänglig för dig i Stockholm

Har din bostadsrättsförening behov av trappstädning? Våra kunniga och drivna medarbetare städar trapphus i hela Stockholm – och kommer gärna till dig också.

Specialister på städning

I allt vi gör finns ett kvalitetstänk. Vi försöker pressa kostnaderna, men ändå aldrig sänka kvaliteten på det arbete vi utför. Att få nöjda kunder är viktigt för oss.

Behöver du hjälp med städning av trapphus?

Vi har erfaren och noggrann personal som kan anlitas såväl av bostadsrättsföreningar och företag som av privatpersoner. Vi utför trapphusstädning bland annat i:

  • flerbostadshus
  • kontorsfastigheter
  • kommersiella lokaler
  • industribyggnader

Passa på att få trapphusrenovering gjord

Vi erbjuder heltäckande lösningar och kan därför stå även för trapphusrenovering när det finns behov av det. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet, även om vi oftast tar uppdrag i närområdet. Vill du ha vår hjälp kommer vi gärna till dig i Sigtuna, på Östermalm, i Liljeholmen eller på Södermalm.

Vad ingår i en trapphusrenovering?

När du ska renovera trapphuset kan till exempel trapphusmålning, trapprenovering och golvslipning ingå. Vi kan slipa stengolv och vi kan slipa marmorgolv.

Totalentreprenad och gratis offert

När du önskar det erbjuder vi totalentreprenad, men vi kan också stå för bara en del av arbetet. Vill du ha ett gratis kostnadsförslag är du alltid välkommen att höra av dig.

Kontakta oss

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *