Vänd dig till oss för Stensättning & Lägga betongplattor i Sigtuna, Märsta i Stockholm

Letar du efter en professionell stenläggare i Nacka, Huddinge eller Hägersten? Vår byggfirma har stor erfarenhet av stenläggning, vi har stenhuggare som arbetar med stor precision och vi tar uppdrag i hela Stockholmsområdet!

Varför stensättning?

När du ska anlägga uppfart kan plattläggning vara ett bra alternativ. Med en stenbelagd entré och uppfart får du en yta som är både vacker och funktionell. Det finns olika sorters markplattor att välja mellan och även för andra områden på din tomt kan stensättning vara ett smart alternativ. Varför inte skapa en delvis stenbelagd trädgård, till exempel en stenbelagd uteplats?

Stenarbeten på din tomt

Vänd dig till oss för stensättning i anslutning till:

  • din villa
  • ditt radhus
  • ett flerbostadshus du eller din bostadsrättsförening äger
  • andra fastigheter eller tomter

Totalentreprenad när det passar dig

Behöver du totalentreprenad eller passar det bättre att vi bara utför en del av arbetet? Vi utgår såklart från det som passar dig bäst! Vi har kontakt med pålitlig och lojal personal med olika sorters kompetens och kan till exempel ta in experter på el, ventilation, grävarbeten eller trädgårdsarbeten.

Kontakta oss för gratis kostnadsförslag

Vill du ha kunnig personal som står för läggning av stenplattor? Du kan alltid få en fri offert när du kontaktar oss. Som privatperson kan du dessutom använda ROT-avdraget!

Kontakta oss

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *