Stenläggning, Bygga stödmurar & Trappor i Vasastan Norrmalm & Stockholm

Vi erbjuder olika typer av stenläggning till kunder i och runt omkring Stockholm. Med stor vana tar vi fram skräddarsydda lösningar som förvandlar din tomt eller trädgård till något som lockar blickarna till sig.

Bra stenläggning handlar om planering och förarbete

Att anlita oss för din stenläggning är enkelt. Som totalentreprenör kan vi hjälpa dig inte bara med det praktiska arbetet utan även med planeringen. Stenläggning erbjuder många möjligheter. Det går att skapa upphöjda odlingsbäddar, gångstigar, uteplatser och mer därtill. Ett populärt alternativ är att gräva en damm som sedan omgärdas av stenplattor.

Professionell stenläggning i Upplands Väsby och Sigtuna

Du kan anlita oss för stenläggning över hela Stockholmsområdet. Vi har vana av att genomdriva både små och stora projekt då vi har jobbat åt alla typer av kunder såsom villaägare, företag, bostadsrättsföreningar, markägare och mer därtill. Vi är en självgående och driven entreprenör som ser kvalitet och långvariga kundrelationer som viktiga faktorer i vår verksamhet.

Hör av dig till oss för konsultation

Hör av dig till oss redan idag så pratar vi om hur vi kan förhöja intrycket av din trädgård. Du kan få en offert av oss helt gratis och utan att du förbinder dig till någonting.

Kontakta oss

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *