Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Stockholm

När det är dags för renovering, tillbyggnad eller ombyggnad kan en byggställning vara bra att ha! Hos oss kan du hyra byggställningar som passar alla fastighetstyper, från villor till mindre och större hyresfastigheter. Vi har också byggställningar för såväl 2-plansvillor som fritidshus och garage. Hör av dig till oss så bokar vi in ett platsbesök med en av våra duktiga hantverkare. Vi jobbar runt om i Stockholm men även inne i stan som Norrmalm, Vasastan, City, Östermalm och Kungsholmen.

Skickliga och seriösa entreprenörer

Hos oss arbetar endast behöriga, certifierade och utbildade hantverkare inom alla yrkeskategorier. Därför kan du känna dig trygg med att få ett resultat som du kan vara stolt över. Vi ser även till att kontinuerligt vidareutbilda oss, för att ständigt hålla oss ajour och kunna erbjuda dig moderna och effektiva lösningar.

Med oss får du:

  • Skickliga hantverkare
  • ROT-avdrag
  • Kostnadsfri offert
  • Gratis platsbesök
  • Fast pris och fast tidsplan
  • Skräddarsydda lösningar

Hos oss är det du som bestämmer

För oss är det viktigt att du som kund får känna att du är delaktig i ditt projekt. När du vill hyra byggställning, bygga ställning, renovera eller göra en ombyggnation är vi således måna om att veta mer om dina önskemål och idéer. Du bestämmer vad som ska göras, vilken metod du föredrar och hur du vill att slutresultatet ska se ut.

Kontakta oss

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *